Slanking og vektreduksjon

Kropp og utseende er i dag i sterkt fokus, og vi overøses fra alle kanter med ulike slanketips og dietter. Imidlertid skal man huske at vektreduksjon og slanking først og fremst skal ha den hensikt å bidra til sunnhet og bedre helse gjennom redusert overvekt. Derfor bør slankingen skje kontrollert, og gjerne under veileding fra kyndig personell. Varig livsstilsendring med fokus på aktivitet og sunn kost vil gi et helt annet langsiktig resultat enn usunn sulting og lignende.

Vi vil under linke til noen artikler med nyttige tips og synspunkter omkring slanking og vektreduksjon:

 

Mer informasjon om slanking:

Sunn og usunn slanking; når bør en slanke seg, kosthold, kaloribehov, fysisk aktivitet, varig vektreduksjon m.m.

12 slanketips

Slankemyter som ikke stemmer!

Slanking og ungdom

Slanking og barn

Menn og slanking, en studie

Jo-jo-slanking kan gjøre deg syk

Sov deg slank - slanking og søvn

Vektreduksjon reduserer kreftrisiko

Spiseforstyrrelser

 

 

 

 

 

 

 

 

Informasjonen på denne siden erstatter på ingen måte konsultasjon hos lege / medisinsk personell. Intet av innholdet på Medisin.no er ment å basere diagnostisering, forebygging eller behandling av sykdommer / plager på. Vi har ikke ansvar for innholdet på eksterne sider vi linker til. Dette gjelder alle linker, også sponsede.

All skrevet informasjon på denne siden kan kopieres og benyttes av andre, så fremt det refereres til opphav (link ved bruk på internett). Bilder/logo er kopibeskyttet. Egne retningslinjer for kopibeskyttelse gjelder for de ulike sider vi linker til.

post@medisin.no