Om medisin.no

Medisin.no er en uavhengig portal for helse og medisin. Vår visjon er å gi våre brukere merverdi gjennom å gjøre det lettere å finne frem til aktuelt stoff om helse og medisin på internett.

Nettstedet er reklame-finansiert, men vi har en policy om at all reklame skal merkes tydelig for å lett kunne skilles fra annet materiale på nettsidene. Således er mottar vi vi ikke økonomisk kompensasjon for "redaksjonelle linker", selv om vi i enkelte tilfeller kan linke til informasjonsider utgitt av andre kommersielle aktører.

Medisin.no er drevet av nettmedia-foretaket Granum Gruppen. Vi har ingen tilknytning til legemiddelbransjen.

Alt materiale skrevet på medisin.no er lagt opp som kortfattelige faktainnledninger, som ikke tar for seg diagnostisering (symptomer) eller behandling av sykdommer / plager. Videre gis ingen råd eller veiledning om bruk av medisin/legemidler. Således påberoper vi oss ikke noe medisinsk ansvar ovenfor våre brukere. Vi finner likevel grunn til å understreke at informasjonen på våre sider på ingen måte erstatter konsultasjon hos lege / medisinsk personell. Intet av innholdet på Medisin.no er heller ment å basere forebygging eller behandling av sykdommer / plager på. Dette gjelder også for de sider vi linker til, da informasjon på internett generelt ikke bør erstatte konsultasjon hos lege.

Vi har ikke noe ansvar for innholdet på eksterne sider vi linker til. Dette gjelder alle linker, også sponsede.

Lykke til i ditt søk på medisin.no

Tilbake til medisin.no